Mi az a YOLO és SWAG?

Kérdés

Mostanában egyre gyakrabban látom viccoldalakon ezt a két kifejezést, mit jelentenek pontosan?

nyitott 0
Angol érettségi 7 Válasz 88937 megtekintés 1

Válaszok ( 7 )

 1. Az elozo válasz majdnem jó. A yolo az azt jelenti hogy “You Only Live Once” Azaz :Egyszer elunk.
  Viszont a swag az nem azt jelenti. Ezt a kifejezest a 60-as evekbeli melegekbol allo csoport adta maganak titkos nevnek. ” Secretly We Are Gay” azaz: Titokban buzik vagyunk. ugyhogy az a sok csicska gyerek aki azthiszi hogy ” swag” valojaban nem tudja hogy ezzel lebuzizza magat. es a swag nek nagyon sok kitalalt jelentese van de ez az igazi, vagy ha nem hiszel nekem keress ra biztos megtalalod :)) remelem segittem.

 2. Mindkettő nagy életbölcselet annyi szent.

 3. Nagybetűvel valóban azt jelenti amit az előző írt, viszont te szerintem inkább a swag (kisbetűs alak) szóra gondoltál ami egy stílusirányzat, melynek lényege hogy légy egyedi, légy laza de egyben elegáns is.Tűnj ki a tömegből de ne a magad sztárolásával.
  Valami ilyesmi de google-on találsz róla bővebb és jobb leírásokat is.

 4. én nem tudtam mit jelent de e-c-c-s-i meg mondta úgyhogy neki kösz!

 5. Hát ez a válász hibás!! igazábol: Sexy With A bit of Gangsta ami anyit tesz hogy Dögös(szexi) egy kis gengszter beütéssel ez a swag :/ a Yolo meg You only Live Once ami meg anyit tesz hogy Csak egyszer élünk

  • boon

   Nem mondanám, hogy hibás. Az első választ hozza ki a google is. Ahogy látom egyszerűen sokféle jelentése és használata van. Én találtam még egy ilyet is:

   Stuff We All Get

 6. A Swag: csak egy kifejezezés a buzikra akik terajal járkálnak az utcákon és a Yolo: cigók használják a leggyakrabban a jóllopsz ? Rövidítése.

Válasz írása

Tallóz

Mennyi kettő meg három? (betűvel írd)

A következő HTML kódok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>